LOVE LIVE AT PERISTERI

Όροι Συμμετοχής

  1. Στους δύο διαγωνισμούς, ψηφιακής αφήγησης και φώτο-έκθεσης σαν παραμύθι –μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές: Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου και λοιπών Σχολών, έως 21 ετών.
    Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό Ψηφιακής Αφήγησης – Digital Story Telling έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες, δημόσιων και ιδιωτικών Γενικών Γυμνασίων – Λυκείων, ΕΠΑΛ, Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων καθώς και Ωδείων, Σχολών Χορού, Σχολών Τεχνικής – Επαγγελματικής Κατάρτισης. Φροντιστηρίων, Γυμναστηρίων, Αθλητικών Συλλόγων και πιστοποιημένων φορέων εκπαίδευσης που ανήκουν στην πόλη του Περιστερίου. Ανώτατο όριο ηλικίας είναι τα 21 έτη.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό φώτο-έκθεσης «σαν παραμύθι», έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες, δημόσιων και ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Περιστερίου.
  3. Για να θεωρηθεί έγκυρη και να μπει προς αξιολόγηση μια συμμετοχή πρέπει να είναι συμπληρωμένη σωστά η Φόρμα Υποβολής και να τηρούνται οι Προδιαγραφές, όπως αναλυτικά αναφέρονται στην Περιγραφή κάθε διαγωνισμού.
  4. Η αξιολόγηση των συμμετοχών είτε για να θεωρηθούν έγκυρες, είτε για να βραβευθούν είναι στην αποκλειστική ευθύνη της επιτροπής αξιολόγησης.
  5. Για τους ανήλικους συμμετέχοντες απαιτείται συναίνεση από γονέα-κηδεμόνα, και υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης με βάση το Υπόδειγμα στη Φόρμα Συμμετοχής.
  6. Στο διαγωνισμό μπορούν να υποβληθούν ατομικές ή και ομαδικές συμμετοχές, όμως κάθε συμμετέχων/ουσα ή ομάδα, μπορεί να έχει μόνο μία συμμετοχή.
    Το διάστημα υποβολής συμμετοχών ορίζεται μέχρι και την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025.
  7. Ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα να προωθήσει μέρος ή το σύνολο των έγκυρων υποβαλλόμενων συμμετοχών στην ιστοσελίδα των Διαγωνισμών, στο αντίστοιχο YouTube Κανάλι, σε ΜΜΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με μοναδικό σκοπό την επικοινωνία, προβολή και προώθηση των Διαγωνισμών, καθώς και να προβάλλει τις υποψήφιες προς βράβευση συμμετοχές, σε ανοικτή εκδήλωση με το πέρας του Διαγωνισμού.
  8. Οι συμμετέχοντες έχουν ακέραια την ευθύνη για πνευματικά δικαιώματα χρήσης εικόνας, βίντεο και μουσικής που συμπεριλαμβάνονται στις υποβαλλόμενες συμμετοχές. Οι συμμετέχοντες οφείλουν οι ίδιοι να εξασφαλίσουν τη συναίνεση για την προβολή προσώπων, ιδιωτικών χώρων τρίτων κλπ. -εάν υπάρχουν-, στα υποβαλλόμενα βίντεο ή φωτογραφίες.
    Ο διοργανωτής δεν έχει ουδεμία ευθύνη, η οποία βαραίνει αποκλειστικά τον συμμετέχοντα/ούσα που υπέβαλε το αντίστοιχο υλικό.
  9. Ο διοργανωτής των Διαγωνισμών έχει το δικαίωμα ακύρωσης, αναβολής ή παράτασης της χρονικής διάρκειας τους, οποιαδήποτε χρονική στιγμή.
  10. Δεν θα γίνει καμία περαιτέρω χρήση των προσωπικών στοιχείων και στοιχείων επικοινωνίας παρά μόνο για την επικοινωνία και ενημέρωση των συμμετεχόντων για θέματα των Διαγωνισμών.
    Ο Δήμος Περιστερίου, τηρεί με ακρίβεια την ισχύουσα νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
  11. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την αποδοχή όλων των όρων συμμετοχής